Despre mine

Roxana Grigorean-Stefan

Psiholog și psihoterapeut, individual, de cuplu și familie, specializat în psihoterapie sistemica integrativă, în psihoterapia integrativă a traumei, în psihotraumatologie multigenerațională și metoda intenției. Practicant EMDR. Dețin de asemenea un masterat în psihanaliză și particip constant la cursuri de formare continuă care să îmi lărgească viziunea și să îmi ofere informații de ultimă oră, validate științific, precum și mai multă creativitate în practica din cabinet.

Am acumulat peste 17 ani experiență, peste cinci ca psihoterapeut și peste zece ani petrecuți în mediul corporate.  În tot acest timp am învățat că dialogul autentic poate schimba percepții, oameni, familii și comunități întregi.  Prin dialog creăm legături cu ceilalți, ne construim realitatea, îi dăm sens și, mai ales, ne descoperim pe noi înșine. Prin dialog, emoție și prezență creăm și ne re-creăm.

 

 

0 +
Clienti multumiti
0 +
Ani de experienta
0 +
Articole

Pe SelfTalks, mi-am propus să ofer perspective și invitații la dialog. Discuții care să ne trezească curiozitatea despre noi, despre alegerile pe care le-am facut, despre cine suntem și cine ne dorim să fim. Discuții și reflecții, articole validate șiințific despre subiecte care ne preocupă pe toți – cum să ne păstrăm sănătatea și echilibrul, cum să fim părinți, parteneri, prieteni sau pur și simplu indivizi mai buni și mai autentici, cum și de la cine să ne inspirăm: de la cărți, filme și locuri la oameni.

Man and woman holding hands, help and self help concept, mental health

Înțeleg provocările de zi cu zi cu care ne putem confrunta atât în viața profesională, cât și în cea personală și susțin oamenii în propriul drum de descoperire și creștere, dar și organizațiile în procesul lor de dezvoltare și adaptare. Cred că putem construi o societate și o lume mai bună, dar și organizații mai profitabile și mai adaptabile, investind în sanatatea mintală și în prevenție.