De ce să particip la un grup de dezvoltare personală pentru tratarea anxietatății și stresului de zi cu zi?

Să fii parte dintr-un grup de dezvoltare personală este o oportunitate de a-ți dezvolta un set de abilități pentru a face față mai bine stresului și anxietății. Vei afla ce este anxietatea, cum se manifestă și vom lucra împreună pentru a-i face mai bine față.

În calitate de psihoterapeut sistemic voi organiza, începând din 19 Octombrie, în cadrul Ahimsa Yoga Studio un grup de dezvoltare personală pe tema: „Anxietatea si Stresul – Inamicii Vieții Cotidiene”.

Fiind un grup de suport împotriva anxietății și stresului, în cadrul grupului vei învăța tehnici de relaxare, managementul stresului și modalități asertive de exprimare a nevoilor. Vei înțelege mai bine ce efect are anxietatea în viața ta, în ce context a apărut și îți vei dezvolta o serie de noi abilități care te vor ajuta să faci față mai bine factorilor stresanți din viața ta.

Iată doar două avantaje de a face parte dintr-un grup de dezvoltare personală:

  • Redobândirea speranței și normalizarea. Uneori, te identifici atât de tare cu o problemă încât îți pierzi speranța. Chiar dacă știi că mulți oameni se confruntă cu anxietate, uneori simți că ești singurul care trece prin asta. Vei descoperi, fiind expus la informații noi și la alte cazuri, că ceea ce simți tu este firesc în contextul dat și vei dobândi o nouă perspectivă asupra situației. În cadrul grupului, vei lucra pentru a nu lăsa anxietatea să îți domine toate celelalte aspecte ale existenței.
  • Dezvoltarea de noi abilități.Atunci când trecem prin situații stresante, ne putem dezvolta în exces anumite abilități și mai puțin pe altele. De exemplu, poate unii dintre noi și-au dezvoltat abilitatea de a asculta. Alții pe cea de a se exprima. Unii empatizăm foarte tare. Alții poate tindem să nu ne gândim prea mult la sentimente și să acționăm doar logic. Când viața noastră nu mai arată așa cum ne-am dori, este un moment potrivit pentru a ne dezvolta și alte abilități pentru a face față mai bine situațiilor stresante. Învățarea interpersonală joacă, de asemenea, un rol important în dobândirea unor noi abilități. În cadrul grupului, vei dobândi abilități specifice pentru a face față mai bine anxietății și stresului. Te poți înscrie, aici.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Despre mine
Roxana Grigorean-Stefan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullam.

Ultimele articole
Retele sociale